Tuesday, February 14, 2012

Tart Shell atau kulit tat

Assalamualaikum wbt,
Setelah difikir-fikirkan akhirnya sy membuat keputusan utk menambah produk br.... iaitu tart shell atau dikenali juga sbg kulit tat... bkn apa kekdg ada yg teringin nk mkn cheese tart dgn membuatnya sendiri tp tidak berkesempatan utk membuat kulitnya ataupun tart shell... hal ini kerana tart shell ni mmg menggunakan bahan-bahan yg ringkas aje tp mengambil masa bila bab nk tekan masuk doh ke dlm acuan....

apatah lagi kalau membuatnya utk kuantiti yg byk, mmg memakan masa yg agak lama... oleh itu bg memudahkan kerja anda, sy membuat kulit tat yg bole anda beli... jd just isi fillingnya aje...

tart shell ni bole digunakan utk membuat cheese tart, tat coklat & tat buah-buahan... jgn tunggu lagi, sekiranya anda inginkan keja yg lebih pantas & mudah bole hubungi sy utk tempahan...

- tart shell ni bole disimpan selama 2 bulan di dlm bekas kedap udara & kering
- utk kuantiti yg > 400 pcs ke atas, sila buat tempahan 7  hr awal utk memudahkan urusan penyediaan bahan2 mentah... so, tart shell ni  fresh from oven..
- bg yg berminat utk membeli secara pos, hrp dpt hubungi sy kerana kos tambahan utk kos pengeposan akan dikenakan...
- diskaun akan diberikan utk kuantiti > 1000pcs....

sekian dulu dr sy.... ^_^

No comments:

Post a Comment